Jump to content


Redrumls

Member Since 02 Oct 2016
Offline Last Active Nov 18 2017 11:32 PM
-----

#1525188 My 1970 Datsun 510 Build in Progress! With The 510Keeper

Posted by Redrumls on 23 October 2017 - 09:37 AM

Great progress! Keep up the good work!
Greg


#1521608 Can am

Posted by Redrumls on 05 October 2017 - 11:10 AM

Fixed it.. stoked! The only thing now is the goon is not shutting off with the key..? I have to figure out why now.. but at least it's running. Got power to all the relays in the can am box. Seems to be running a little smoother too. It's keeping me on my toes!
Greg


#1521393 Can am

Posted by Redrumls on 04 October 2017 - 04:37 PM

Frank fried 2 or 3 KA ECU's just by pressure washing the engine then trying to start it.  They don't like shorts it turns out.

They sure don't!!.. but looks like a doable fix.. burnt one circuit.. see how my soldering skills go..


#1521346 Can am

Posted by Redrumls on 04 October 2017 - 11:07 AM

A guy on another forum had a similar issue so I checked into what he said and located the problem. I pulled the ecu cover off and found an area on the circuit board that burnt. This Friday I'm going to dab some solder on it & repair it. He repaired his with no issues. Hopefully it goes well & that was the only problem. I'll keep you guys updated.
Thanks, Greg


#1521126 How does this bumper look???

Posted by Redrumls on 03 October 2017 - 03:18 PM

That looks like a bumper from my 64 chevy2 nova.. very similar..


#1520484 Can am

Posted by Redrumls on 30 September 2017 - 10:53 PM

The power to the can am box works with the key(yellow light). The eccs (red) the other one (green) aren't powering up.. someone in another forum stated that the eccs & the other one are powered up from the ecu.. a wire was skinned when it sagged down on the water pump pulley, it goes to the mass air flow sensor plug( small blk w/white wire) Idk if that could damage the ecu. I have to find out how to check the ecu..
Greg


#1520333 Can am

Posted by Redrumls on 29 September 2017 - 09:36 PM

I have a 510 wagon with a ka24de swap, was running real good until today. Can am box had a fuse burnt in it & now doesn't light all the way up? Usually lights up yellow, green & red. Only yellow lights up..? My fuel pump isn't priming up now. I checked the othe fuses & swapped the relays around with no luck. Has anyone had this issue? Any help would be appreciated.
Thanks, Greg


#1519573 GOONS check in

Posted by Redrumls on 25 September 2017 - 07:52 PM

There was a nice Datsun 510 goon showing at jccs this past weekend. Seen mrbigtankers goon too. I'm too lazy to use the host site to post them.. I have pics of them on my instagram. redrumlscarjunkie


#1519159 Mr Big Tanker's watermelon wagon.

Posted by Redrumls on 23 September 2017 - 07:13 PM

Seen your goon at jccs, nice.. they had some nice goons out there.
Greg


#1515962 GOONS check in

Posted by Redrumls on 08 September 2017 - 08:31 PM

IMG_0223.jpg

I've been testing the reliability of my wag & it seems to be holding up.. I literally have to "drive" this little goon... it's a little rough on the bumps, wants to go into grooves on the road & the wind throws me around, but I love driving it..
It's about 30 mi. into town or to work from the mountains where I live and the goon seems to handle the roads with ease. There's always something to do to it, keeps me busy.
Greg


#1514615 GOONS check in

Posted by Redrumls on 02 September 2017 - 06:09 PM

IMG_0302.jpg
Was having a vacuum leak so I replaced the old set up I had for the air intake pipe work. Looks better & no vacuum leak for the goon..
Greg


#1507218 GOONS check in

Posted by Redrumls on 01 August 2017 - 04:37 PM

IMG_0046.jpg


#1507217 GOONS check in

Posted by Redrumls on 01 August 2017 - 04:37 PM

IMG_0047.jpg


#1507216 GOONS check in

Posted by Redrumls on 01 August 2017 - 04:36 PM

IMG_0045.jpg
Ill post a few pics.. My iPhone messed up so I lost most of my Pics, I took a few with the iPad.


#1507209 GOONS check in

Posted by Redrumls on 01 August 2017 - 04:26 PM

Sooo... What's up with that Nova?   ^_^

It's going through a full restoration. Getting ready to put it on a rotisserie, you can barely see the rotisserie in the pic. I have a dse subframe for it(which cost me 8k with accessories), ls2 with ls3 heads, wiring, fi gas tank etc.. I just need time..& of course some more $$. I've had it for a long time..64 ss, factory v8 & 4 spd car. I want it turn key, fuel injected & reliable now. ;)
Greg