Jump to content


dryheat

Member Since 04 Jun 2009
Offline Last Active Sep 13 2012 09:48 AM
-----

#404289 Dats how you make a first impression!!!!

Posted by dryheat on 06 January 2011 - 06:14 AM

17 years old ... just finished installing a 396/Muncie 4-speed into my 1957 Chevy Wagon ... put on my new killer Cragar SS wheels with stock lug nuts :blink: . Went for a spin and as I was going through an underpass I thought I'd like to hear how the new dual exhaust with Thrush mufflers sounded so I downshifted to second and tried to dent the firewall with my right foot. Right rear wheel flys off and richochets off the wall ... I do a complete 360 and come to a stop ... tire is still bouncing around ... jumps up and lands and stops on my hood.

Bought new correct lug nuts and replaced drivers seat.


#382539 wtf is this part

Posted by dryheat on 22 November 2010 - 05:24 PM

Feather Press?

Posted Image




#376469 Engine revs up then dies upon starting within seconds

Posted by dryheat on 07 November 2010 - 05:43 AM

I had a similar problem on my Weber. Inside the fuel inlet barb I found a small filter screen stuffed in there that was plugged beyond belief. Once it was removed the problem went away.

Also maybe check your idle air screw next to the accelerator pump ... take it out and stuff some carb cleaner through there. The smallest piece of debris can really make your carb mad.


#297147 510 roof rack

Posted by dryheat on 28 April 2010 - 05:24 PM

i sold a solid used rack for $100 picked up.


Wow ... that's a great price!!! Must have been a really nice guy to drive all the way to So Cal to pick it up! :D